Потребителски вход

Регистрация на семейство

Моля, прочетете внимателно всичко! То се отнася за вашето безпроблемно регистриране и ползване на раздела "Домашни и офис помощнички" на detegledachki.com!

Регистрацията в раздела “Домашни и офис помощнички” на detegledachki.com за работодатели не е задължителна! Вие може да разглеждате базата данни и без да имате такава.

Когато искате да получите контакт на помощничка, Вие трябва задължително да се регистрирате!

Получаването на контакт и публикуването на обява се заплаща. Регистрационните планове може да видите в раздел Цени. След като изберете начин на плащане и ние получим потвърждение за това, Вашият профил ще бъде активиран и ние ще Ви уведомим. С избраното потребителско име и парола Вие ще можете да влезете в профила си и от там да използвате кредитите, за които сте заплатили. Всеки отключен контакт отнема по един от кредитите Ви. Всяка публикувана обява отнема по един от кредити Ви за обява. В профила си Вие разполагате с “кошница” – място, където вашите контакти се складират и където може да се връщате отново към тях.

Регистрационната форма за работодатели е кратка, но изисква точно и коректно попълване. Именно тази информация ще потвърди, че точно Вие сте платили, за да ползвате нашите услуги.

След като сте регистриран, Вие ще получите и възможност са пускане на обява. Бутонът се намира горе в ляво, където е и останалата информация за вашия профил.

Формите се попълват само на кирилица, освен в случаи, когато няма вариант информацията да е на български – например мейл адресът Ви.

Продължи