Потребителски вход

Регистрация на помощничка

Моля, прочетете внимателно всичко! То се отнася за вашето безпроблемно регистриране и ползване на раздела "Домашни и офис помощнички" на detegledachki.com!

Регистрацията в раздела “Домашни и офис помощнички” на detegledachki.com е задължителна за помощнички! Без нея не може да прибавите профила си в сайта.

Като регистрирана помощничка, Вие имате достъп до обявите на търсещите такава.

След като се регистрирате като помощничка, препоръчително е да обновявате профила си редовно, като отразявате всичко, което се е променило от последното попълване на данните Ви. Ако не го правите, Вашият профил няма да е актуален и след 1 месец ще бъде премахнат от нашата база данни. Обновяването на Вашата информация става през страницата на Вашия профил. След като влезете в сайта чрез Вашето потребителско име и парола, обърнете внимание на бутоните горе в ляво. Там има възможности за обновяване и редактиране на регистрационната Ви форма. Тя е разделена на три теми: “Лична информация”, “Работа”, “Допълнителни въпроси”. Там е и бутонът, който Ви дава възможност да разгледате текущите обяви от търсещите помощничка. Ако нямате какво да обновите по Вашия профил, но почти е изминал един месец от последното Ви влизане в сайта, просто посетете раздела “Домашни и офис помощнички” на detegledachki.com отново с потребителското си име и парола и това ще се отчете като обновена информация и регистрацията Ви ще важи още един месец!

Регистрационната форма за помощнички е от 4 стъпки, което отнема време за попълване, но дава възможност на работодателите да получат детайлна представа за Вас. Колкото по-задълбочено и подробно сте попълнили профила си, толкова по-голяма вероятност има да бъдете потърсени за работа. Препоръчваме Ви да попълните всичко задълбочено и обстойно!

Формите се попълват само на кирилица, освен в случаи, когато няма вариант информацията да е на български – например мейл адресът Ви.

Информацията, която попълвате за себе си, трябва да отговаря на истината. Всякакви грешни данни биха били причина да не бъдете наети на работа, както и да бъдете изключени от нашата база данни!

Продължи