Потребителски вход

Цени

Контактите на помощнички и обявите са платена услуга. Това са нашите тарифни планове. Създадени са така, че да отговарят на различните типове търсене.

Експресен план

30 лева *

Удобен план за работодатели, които искат веднага да наемат помощничка и са се спрели на малко и точно определени профили на помощнички от базата ни данни.

* Пакетът включва пет контакта и важи една седмица Поръчай

Стандартен план

55 лева *

Добро решение за работодатели, които преди да изберат своята помощничка, искат да се срещнат за интервю с повече от тях, както и да разполагат с повече време за търсене.

* Пакетът включва десет контакта и важи един месец Поръчай

Абонаментен план

95 лева *

Сигурна инвестиция, позволяваща дългосрочен и солиден достъп до най-добрата база данни за помощнички в България. Планът е удобен, както за по-дългосрочно търсене и срещи с помощнички, така и за случаите, в които нямате нужда от постоянна помощничка, но често Ви се налага инцидентно или почасово наемане.

* Пакетът включва десет контакта на месец и важи три месеца Поръчай

Обява

40 лева *

Удобен начин да спестите време, като не се ангажирате с търсенето на помощничка. Обявите в сайта се прочитат от всички помощнички, като за това ги уведомяваме лично. Освен в раздела за обяви, Вашето търсене ще се показва на заглавната, както и на всички останали страници на сайта, което гарантира допълнително нейния ефект!

* Пакетът включва една обява, която се показва една седмица след пускане Поръчай

Пакет "активно търсене"

65 лева *

Този пакет услуги включва пет контакта на помощнички, плюс публикуване на обява. Така Вие имате възможност да се свържете с пет избрани от Вас помощнички, както и да бъдете потърсени от други такива, прочели вашата обява. Това гарантира, бързо и ефективно намиране на помощничка само в рамките на няколко дни.

* Пакетът включва обява и пет контакта и важи една седмица Поръчай

Поръчка

250 лева *

Възможност да се освободите напълно от търсенето на помощничка. Давате ни изискванията си и ние се заемаме с търсенето на Вашата помощничка, докато не прецените, че тя е идеалната! Когато поверите търсенето си на нас, ние го изпълняваме със същата усърдност, прецизност и отдаване на голямо значение, с които и Вие бихте го направили – проверяваме информацията за помощничките, преценяваме кои са подходящи за Вас, запознаваме ги подробно с Вашите изисквания и условия, след което организираме интервю с Вас и кандидатките. Поръчката се изпълнява максимум до три дни!

Поръчай