Потребителски вход

Защо нас

Вие избирате раздела “Домашни и офис помощнички” на detegledachki.com, защото:

Вие сами знаете какъв човек е необходим, за да се грижи за Вашия дом или офис. Когато сами го търсите, Вие ще се съобразявате със собствените си критерии и изисквания. Една агенция за подбор на персонал би Ви препоръчала това, което тя прецени или това, което в момента има като наличност. В “Домашни и офис помощнички” Вие избирате!

Ние непрекъснато работим за нарастването и обновяването на нашата база данни, за да може да Ви предложим неизчерпаема възможност за търсене. В “Домашни и офис помощнички” Вие имате избор!

Когато не Вие избирате домашна или офис помощничка, а го прави някой друг, или пък сте избрали да търсите по обяви, рискувате да проведете безброй много интервюта, телефонни разговори, срещи и пак да не намерите подходящата помощничка. Тогава се налага да го правите отново и отново, да отсъствате от работа, да отлагате ангажименти и въпреки това пак да не успеете. За да спестите време и средства, “Домашни и офис помощнички” Ви предлага достатъчно критерии за търсене, както и подробни профили за всяка една от помощничките в нашата база данни. В “Домашни и офис помощнички” Вие правите най-добрия подбор!

Не е нужно да прозвъните десетки обяви или агенции, за да получите отговор, че няма помощничка, която да иска и която да може да работи във Вашия град. Ние Ви даваме възможност да намерите помощничка, която е посочила в профила си, че желае да намери работа там, където Вие живеете. В “Домашни и офис помощнички” го има и Вашия град!

Ако нямате време да търсите в базата данни, можете да публикувате обява в нашия сайт! Тук е мястото, което се посещава главно от домашни и офис помощнички. Точно тук може да разчитате, че Вашата обява ще бъде прочетена от когото трябва. В “Домашни и офис помощнички” можете да намерите, но могат и да Ви намерят!

Когато имате нужда спешно от домашна помощничка, която да Ви помогне за почистване, разтребване или приготвяне на парти, когато офисът Ви спешно трябва да бъде почистен за важна среща или друг повод, когато спешно се нуждаете от наемане на помощничка, можете да влезете в раздела на detegledachki.com - “Домашни и офис помощнички” и веднага да повикате, харесаната от Вас жена. Може да го направите по всяко време, без да изчаквате срока на някоя агенция или да ровите във вестници или Интернет за случайно пусната обява, която вече може и да не е валидна. С “Домашни и офис помощнички” наемате веднага!

“Домашни и офис помощнички” е първата база данни за помощнички в България! Първите винаги са на крачка пред останалите! “Домашни и офис помощнички” винаги ще бъде с ДВЕ!